Alla inlägg under december 2011

Av Frida Karlsson - 9 december 2011 12:10

Det ska jag göra i kväll..Då ska jag ta med mig assarna till Herrgården för årets julbord!! Men tråkig som´jag är så blir det mest skinka , köttbullar och korv!! Men hujedamig va gott det kommer bli....

 



Av Frida Karlsson - 8 december 2011 19:58

Äntligen blev det en helt underbar förvinterdag kan man väll säga då det inte kommit sådär jättemycket snö!! Men med strålande sol och -3 kan man inte bli mer än barnsligt glad...Så efter att barn åkt och blivit lämnade på respektive dagis/skola så tog jag med mig Svarten ut på en rejälpromenad...passade även på o gå förbi dom fyrbenta så dom kunde få lite mat i magen..

Och för en gång skull så lyckades jag ta lite bilder...det är inte dåligt vad man kan göra med en vanlig mobil idag..

           


Efter promenaden tog vi det lite soft jag och Svarten ...jag i storsoffan och han i sin lilla fåtölj...Sen var det dags för dagens styrkeprov, hämtning av hö och halm trots avsaknaden av Holst så klarade vi av det rätt så bra, lär märkas hur kroppen mår i morgon;)

Men en fin eftermiddag var det också..månen lös fint över stora gärdet bakom stallet!!

 


Och syster här är en bild till dig;)

 


Ha det gott ..själv ska jag ge mig ut på dagens andra promenad;))

Av Frida Karlsson - 7 december 2011 21:37

Så kom den till slut snön...har precis kommit in efter en timmes promenad och för en gång skull så var det inte kolsvart utan ett litet täcke snö gjorde det lite ljusare än det varit!! Sen när vi nästan var hemma så började det falla stora och då menar jag stooora flingor, hur härligt som helst..ska bli mycket kul o se hur glada dom fyrbenta är i morgon bitti;)


I övrigt så händer det inte så mycket..Lotta har bara varit ute på promenader den här veckan då jag inte har orkat sätta i brodd och det är lite för halkigt ute, jag väntar tills hovslagaren kommer nästa vecka och skor för vintern! I övrigt så har hon varit på sin IR-terapi idag och hon hade gjort framsteg, vilket kändes skönt ...nu är det nedtrappning inför vintervila som gäller, men lite tolkning och bus i snön ska vi nog ändå hinna med!!


Alla har väll sett klippen med Farbror Henk!!

http://www.youtube.com/user/hildagrodan#p/u/15/uoz40Xn-haw

Håll till godo;))


Av Frida Karlsson - 1 december 2011 20:56

Efter två veckor utan o knappt ha varit i stallet så lyckades jag äntligen ta mig upp på hästryggen!! Åh så härligt finns inget som laddar batterierna som det...all stress bara rinner av!

Jag och Elina tog en tur på nästan 1½ timme..vi utforskade våran bästa galoppväg som Korsnäs förstörde i sommar..och till våran glädje såg vi att den var ridbar igen..Så det blev både ystra ryttare och ystra hästar..Lotta stod tillslut och hoppade på stället..Oj va det var kul o galoppera fort;) Och ja..till och med hunden tyckte det var livet.. Det var mycket nöjda hästar och högröda ryttare som kom tillbaks till stallet!! Tänk när det sen kommer snö då kommer det bli ännu bättre...För dom dom vet , så påminner det om galoppbackarna i F-stad, fast inte riktigt lika brant!!

 

Lotta är också väldigt nöjd då dom fortfarande går i stora sommarhagen...då kan man faktiskt äta gräs heeela dagen mkt bra!!


Annars händer det inte så mycket mer..Trollet är på bättringsväg och jag bakar ännu mera saffransbröd i brist på annat....

Ovido - Quiz & Flashcards