Alla inlägg den 5 april 2015

Av Frida Karlsson - 5 april 2015 16:10

I dag stoppade vi in Grabbarna grus i transporten och gav oss av mot Happsta ridhus för o löshoppa. Bägge två gick fint in och stod sen snällt ( S & L har ju kamera så man ser precis vad som händer)

 

Väl framme så lastade vi ut och gick in i ridhuset och till bådas förvåning och lite förskräckta så stod det en liten häst därinne och till råga på allt så var han två färgad mkt märkligt och lite otäck. Men efter en liten stunds fundering så va han rätt okej ändå.


Jag utnyttjade mästerfotograferna utan o nämna några namn vilket resulterade i nedanstående klipp;) Den bruna  fick vi bara se rumpan på några gånger...så blir det när den ena glömmer bort o fixa videokameran;)

Men båda skötte sig bra, den bruna som hoppade för andra gången i sitt liv gjorde det riktigt bra och vi slutade på topp. Larsa testade vi lite mer och höjde upp hindren till 1 m men dom såg ut och kändes som 1.30 , han slog i en gång och blev lite osäker och stannade en gång efter det vilket syns på första filmen. Men rättade till sig fint, synd bara att man inte får se hela språnget som han gjorde väldigt bra. Sen gav vi oss och dom fick hoppa en varsin gång på ett lågt hinder innan vi packade in och åkte hem i ruskvädret.



 
   Det var två trötta grabbar som kom hem , men väldigt nöjda

 

Men nästa gång kör vi hemma och inväntar löshoppning för Johan Becker i Vallby/Rasbo om någon vecka. 


Ovido - Quiz & Flashcards